Nieuwsbrief


Schoenen
Een hardloopschoen is pas goed als hij aan de juiste voet zit. Schoenen moeten goed passen. Aan je voet, maar ook bij je doel, je techniek, je gewicht en eventuele blessures. Op basis van een uitgebreide voetscan, een loopanalyse en je oude schoenen (tip: neem je huidige loopschoenen mee) zijn er een aantal modellen die bij je passen. Met ons ruime aanbod aan merken zit daar altijd de juiste schoen voor je tussen.

Met onze gedegen kennis en ervaring, kunnen we je als geen ander adviseren. Dat begint met een paar goede schoenen en eindigt met handige accessoires. Net zo belangrijk: loopkleren die z� lekker zitten dat je ze niet eens voelt. Alles van topmerken. Als beste getest, door onszelf. En omdat elk Running Center zijn eigen inkoop regelt, verkopen we geen producten waar jij niet verder mee komt.
SchoenenKledingAccessoires
Asics Gel Kayano 22
Gel Kayano 22 T547N-0790 copy
Amsterdam Veendam Enschede Leeuwarden Assen Katwijk Roosendaal Waalwijk Belgie Zutphen Heemskerk Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland Utrecht Gelderland Zeeland Noord-Brabant Limburg Belgie