Nieuwsbrief


Loopgroepen


Lopen in een groep is gezellig, je krijgt tips en advies en leert nieuwe mensen kennen. Een groep motiveert, stimuleert en kan een stok achter de deur zijn. Er zijn loopgroepen en verenigingen in alle soorten en maten; wedstrijdgericht of 'gewoon gezellig'. In het overzicht vind je vast wel een geschikte groep bij jou in de buurt. Neem gerust contact met ze op en loop eens vrijblijvend mee.

Selecteer hier uw provincie.
Start to Run
Heel Nederland loopt hard. Ook jij wilt wel beginnen, want hardlopen zou makkelijk in je drukke leven passen. Maar die eerste stap is zo lastig. Running Center en de Atletiekunie begrijpen dat en willen je graag helpen. Daarom bieden we het Start to Run programma aan. Dat is gezellig en sportief. Met andere beginnelingen ga je samen over die eerste drempel heen. Op zes zaterdagochtenden krijg je training van gekwalificeerde trainers op de mooiste plekken in jouw omgeving. De trainers geven je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na zes weken ben je in staat om minimaal drie kilometer aan een stuk hard te lopen. Je hebt conditie gekregen en bent kilo's kwijtgeraakt. 'Ik wist niet dat ik dit in me had' is een veel gehoorde reactie. Kortom: een heerlijk gevoel. Twee keer per jaar is er een nieuwe serie Start to Run. Kijk op de site van de Atletiekunie voor meer informatie en meld je aan! Ik zie je zaterdag!
StarttoRun
mizuno logo
Wave Inspire (W) copy
Mizuno Wave Inspire Dames
Meer informatie
mizuno logo
Wave Hayate (W) copy
Mizuno Wave Hyate Dames
Meer informatie
saucony logo
Saucony Breakthru Heren copy
Saucony Breaktru Heren
Meer informatie
Amsterdam Veendam Enschede Leeuwarden Assen Katwijk Roosendaal Waalwijk Belgie Zutphen Heemskerk Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland Utrecht Gelderland Zeeland Noord-Brabant Limburg Belgie